A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 239

Hírek - Nagykönyv Kiadó

HÍRES AUTÓMÁRKÁK – ŠKODA, A KÖNYV

2012.06.15 11:31:22 - Nagykönyvkiadó

A Stipistop.com szerkesztői górcső alá vették az egyik kiadványukat: a  ŠKODA könyvet.

Lássuk mi az ítélet:

"Az Oldtimer Expón a látvány és az élmény mellé egy ajándékot is kaptunk: a Nagykönyv Kiadó a frissen megjelent Škoda című könyvet adta nekünk. Kivittük az erkélyre, és egy üveg Pilsner mellett átlapoztuk. 

Ami első pillantásra feltűnik, az minőségi kivitelezés és a bőséges képanyag. A „Simply Clever” szellemiség ott van a mind a 136 oldalon: a képek elrendezésében, hasábok tördelésében, a logók diszkrét elhelyezésében. A papírt jó kézbe fogni és lapozni, bizalomgerjesztőn vastag, sem túl fényes, sem túl matt.

Ha az esztétikára ötöst adunk, a tartalom egy csillagot is megérdemel. A márka története gazdag és színes, néhány képkockát már itt a blogon is felvillantottunk belőle. A szerző, Négyesi Pál történészi alapossággal kutatta fel a Škoda múltját, de nem feledkezett meg a márka jelenéről és jövőjéről sem. Nem véletlen, ha ismerős a név: a Stipistop olvasói a magyar törpeautók szakértőjeként találkozhattak vele."

a cikk folytatása

Škoda márkatörténeti könyv bemutatója

2012.04.26 10:12:46 - Nagykönyvkiadó

2012. április 27-30. között az Oldtimer Expon kerül bemutatásra a  márka történetével foglalkozó 
Škoda
A Škoda története a kezdetektől napjainkig - című kötetünk.

Négyesi Pál - a könyv szerzője és további munkatársak is jelen lesznek a rendezvényen, akik szívesen válaszolnak a márkáért rajongók kérdéseire.

 

A könyv akciós áron lesz megvásárolható a EXPÓN.
 

Mindenkit szerettel várunk a Nagykönyv Kiadó és a Magyarjármű.hu standjánál 

A Chevrolet 100 éve

2011.05.20 15:30:39 - Nagykönyvkiadó

2011. november 3-án ünnepli 100 éves szülinapját a Chevrolet. Erre az alkalomra kiadónk megjelenteti az autós ipart sújtó válság miatt immár három éve talonban tartott CHEVROLET könyvét. A könyv szerzője Négyesi Pál, aki kiadónknál több sikeres kötetet jegyez (Autó enciklopédia, A legszebb autók, A leggyorsabb verdák, Ferrari, Suzuki). Az új Chevrolet könyv a kezdetektől napjainkig vezeti végig a kedves olvasókat „az amerikai álomautógyár” történetén, bemutatva az összes autótípusát az 1912-es Classic Sixtől, a legújabb Chevrolet modellekig, beleértve a tanulmány autókat is! Olvasóinknak jó szórakozást, a Chevroletnek boldog szülinapot kívánunk!

 

Bővebben: http://www.chevrolet.hu/ismerje-meg-a-chevrolet-t/centenarium.html